Monipuoliset rakennustyöt Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Mikea Oy tekee niin pienet kuin suuretkin rakennustyöt asiantuntevasti Espoossa, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Jokelassa sekä koko Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme vastaavan työnjohtajan palveluita ja rakentamistyövalvontaa sekä rakennuttajan konsultointia. Palvelemme joustavasti yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä. Panostamme joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Työskentelemme kustannustehokkaasti ja saat aina tietää, mistä työmme hinta muodostuu. Meille maksat vain tehdystä työstä.

Etsitkö rakennushankkeeseesi Etelä-Suomessa vastaavaa työnjohtajaa?

Jos rakennustyömaallesi tarvitaan rakennuslupa tai muuta vastaavaa valvontaa, tulee siellä olla myös vastaava työnjohtaja. Meiltä saat vastaavan työnjohtajan palvelut luotettavasti. Työnjohtaja pitää hyvän huolen, että rakennushanke etenee suunnitelmien mukaisesti.

Vastaava työnjohtaja ilmoittaa myös rakennusvalvontaviranomaisille rakentamisen aloittamisesta ja valvoo rakennusluvan sekä rakennusmääräysten täyttymistä. Hänen vastuulla on, että katselmukset ja tarkastukset tehdään ajoissa.

Meillä on usean vuoden kokemus vastaavan työnjohdon tehtävistä, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Valitse luotettavasti palveleva rakennustyövalvonnan ammattilainen

Mikea Oy on rakennustyövalvonnan ammattilainen. Rakennustyövalvonta tarkoittaa käytännössä sitä, että ulkopuolinen toimija valvoo rakentajan puolesta rakennustyön edistymistä. Rakennustyövalvoja pitää siis huolen, että rakentaminen etenee laadukkaasti, sovitussa aikataulussa ja tehtyjä suunnitelmia noudattaen.


Rakennustyövalvojana palvelemme niin taloyhtiöitä kuin yksityisiä rakennuttajiakin. Teemme myös märkätilojen valvontaa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisiin rakennustöihin tarvitset kokeneen ammattilaisen apua. Meiltä saat myös rakennuttajan konsultointia. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta omakotitalon rakentamisesta, autamme mielellämme. Kilpailutamme kaikki rakentamisen palvelut, olipa kyse sitten maatöistä tai valmiista tuotteesta.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, mutta voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Palvelemme Espoossa, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Jokelassa sekä koko Etelä-Suomen alueella.  

Lähetä meille sähköpostia
Yhteydenotto-ikoni

Mikea Oy tekee rehdit rakennustyöt Etelä-Suomessa.

Pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteystiedot

Mikea Oy 

Puronnotko 2 

90450, Kempele 

 044 987 6619 

 info@mikea.fi