Osaavaa rakennustyövalvontaa Oulun seudulla ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Etsitkö ammattilaista rakennustyövalvontaan tai työmaavalvontaan kohteellesi Oulussa tai sen lähikunnissa, kuten Muhoksella tai Kempeleessä? Tarjoamme rakennustyön edistymisen valvontaa ja huolenpitoa rakennustyön laadusta sekä työmaavalvontaa omakohtaiseen rakentamiseen perustuvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Anna ammattilaisen hoitaa!

Rakennustyövalvonta tarkoittaa yleisesti ottaen sitä, että ulkopuolinen toimija valvoo rakentajan puolesta rakennustyön edistymistä ja sitä, että tehtyjä suunnitelmia noudatetaan. Rakennustyövalvoja pitää huolta siitä, että rakentamisessa säilyy laatu.

Rakennustyömaalla tehtyjä virheellisiä tai huonoja ratkaisuja on vaikeaa ja kallista korjata jälkikäteen. Oikealla työnaikaisella valvonnalla voit olla varma siitä, että projektisi on toteutettu niin kuin se on suunniteltu ja että se kulkee eteenpäin toivotulla tavalla.

Valvojana olemme työsuhteessa rakennustyön tilaajaan, kuten taloyhtiöön tai yksityiseen rakennuttajaan ja toimimme rakennuksella tai työmaalla tilaajan eduksi. Jätä vastuu ammattilaisen käsiin! 

Mikea Oy hoitaa valvojan tehtävät ammattitaitoisesti, kitkatonta yhteistyötä unohtamatta. Pyydä meidät mukaan rakennustöihin jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa!

Taloyhtiölle kaikenlaisiin remontteihin

Tarjoamme rakennustyövalvojan ja työmaavalvojan tehtävien hoitoa erilaisille toimijoille, kuten rakennusliikkeille ja taloyhtiöille, Oulun seudulla. Mitä tahansa remontteja taloyhtiö teettääkin, voimme toimia niissä valvojana. Meillä on runsaasti kokemusta sekä rakentamisesta että remontoinnista, joten tiedämme tarkoin, mistä niiden laatu koostuu. 

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme olla avuksi. Tulemme mielellämme arviokäynnille!

Märkätilojen valvonta

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Suunnitellaanko taloyhtiössäsi märkätilaremonttia esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä? Märkätilatöiden valvojan tehtävä on varmistaa, että vedeneristystyö on tehty huolella ja oikeaoppisesti ja estää virheiden syntyminen märkätilarakentamisessa. Pienikin virhe voi aiheuttaa suuria korjauksia sekä mittavia kustannuksia. 

Anna siis meidän hoitaa homma – teemme sen varmalla ammattitaidolla!

Yhteydenotto-ikoni

Tarjoamme rakennustyövalvontaa Oulun seudulla ja lähikunnissa pitkällä kokemuksella.

Pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteystiedot

Mikea Oy 

Puronnotko 2 

90450, Kempele 

 044 987 6619 

 info@mikea.fi