Asiantuntevaa rakennuttajan konsultointia Oulussa

Ota yhteyttä

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Estääkö kokemuksen puute toteuttamasta haavetta omakotitalon rakentamisesta? Mikea Oy tarjoaa asiantuntevaa rakennuttajan konsultointia kaikille niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta omakotitalorakentamisesta. Panostamme erityisesti osaavaan palveluun ja sujuvaan yhteistyöhön. Toimimme Oulussa ja lähikunnissa. 

Monipuoliset konsultointipalvelut

Ammattilaisemme tietävät, mitä omakotitalorakentamisessa pitää huomioida. Kilpailutamme palvelut, joita projekti sisältää,
esimerkiksi kaikki rakentamisen palvelut aina maatöistä valmiiseen tuotteeseen asti.

Suunnittelutöissä on aina vaikea antaa tarkkaa hintaa, mutta
jonkinlainen hintahaarukka on helppo arvioida. Kun suunnitelmat ovat valmiina, meidän kauttamme voidaan
kilpailuttaa kaikki muut palvelut, joita omakotitalorakentaminen sisältää.


Pidämme huolen siitä, ettei hintoihin tule yllätyksiä ja että kaikki on alusta asti selvitetty oikein. Hoidamme puolestasi koko projektin alusta loppuun tai vaihtoehtoisesti osia siitä. Voimme esimerkiksi kilpailuttaa vain tiettyjen tarvitsemiesi palveluiden hinnat. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin palveluistamme!


Lisäksi saat meiltä työmaalle vastaavan työnjohtajan, joka huolehtii töiden sujumisesta, säännöksien ja määräysten noudattamisesta sekä pitää sinut aina ajan tasalla urakan etenemisestä. Tutustu vastaavan työnjohtajan palveluihin tarkemmin täällä.

Ota yhteyttä!

Kerro omakotitalon rakennussuunnitelmistasi, niin laitetaan projekti hyvään alkuun yhdessä. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, mutta vastaamme tiedusteluihin myös puhelimitse. 

Lähetä meille sähköpostia
Yhteydenotto-ikoni

Tarjoamme ammattitaitoista rakennuttajan konsultointia Oulun seudulla. Saat meiltä yksilöllisen ja varmaotteisen palvelun.

Pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteystiedot

Mikea Oy 

Puronnotko 2 

90450, Kempele 

 044 987 6619 

 info@mikea.fi