Vastaava työnjohtaja Oulun seudulla

Kysy lisää!

Tarvitsetko rakennushankkeeseen vastaavaa työnjohtajaa? Vastaava työnjohtaja varmistaa, että rakennushanke etenee tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Me hoidamme tehtävän tarkasti kaiken kokoisissa kohteissa.

Jätä vastuu ammattilaisen käsiin!

Jokaisella rakennustyömaalla, jolla tarvitaan rakennuslupa tai muuta vastaavaa valvontaa, tulee olla vastaava työnjohtaja. Tehtävä edellyttää vastuuta ja ammattitaitoa – se on siis kokeneen ammattilaisen hommaa!

Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa ilmoittaa rakennusvalvontaviranomaisille rakentamisen aloittamisesta ja valvoa rakennusluvan ja rakennusmääräysten täyttymistä. Vastaava työnjohtaja myös valvoo, että katselmukset ja tarkastukset tehdään ajoissa. Myös kaikki tarvittavat asiakirjat ovat rakennustyömaan työnjohtajan vastuulla.

Kuulostaako haastavalta? Jätä vastuu varman ammattilaisen käsiin. Mikea Oy hoitaa vastaavan työnjohtajan tehtävät ammattitaitoisesti, ja mikä tärkeintä, kitkatonta yhteistyötä unohtamatta. 

Toimimme Oulussa ja lähiseuduilla. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita rakennusliikkeistä yksityisiin kotitalouksiin. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Omakotitaloihin tai isompiin projekteihin

Vastaavana työnjohtajana hoidamme muun muassa omakotitalojen rakentamisen valvonnan. Teemme myös isompia projekteja, kuten useita erillistaloja käsittäviä kokonaisuuksia. 

Palvelemme omakotitaloja rakentavia yksityisiä kotitalouksia ja rakennusliikkeitä vankalla ammattitaidolla, jonka perustana on omakohtainen kokemus rakentamisesta sekä usean vuoden toiminta rakennusalalla vastaavan työnjohdon tehtävissä. Ennen keskittymistämme rakentamistyönvalvontaan olemme hankkineet usean vuoden kokemuksen erilaisista uudis- ja korjausrakentamisen projekteista.

Myös pääsuunnittelijan tehtävät

Rakennuslupaa haettaessa työmaalle on nimettävä pääsuunnittelija. Pääsuunnittelija vastaa rakennusprojektin suunnittelukokonaisuudesta ja huolehtii siitä, että suunnitelmat sopivat yhteen ja täyttävät niille asetetut vaatimukset. 

Meiltä luonnistuvat myös rakennuskohteiden pääsuunnittelijan tehtävät. Erityisesti yksityiset kotitaloudet, jotka ovat rakentamassa taloa, kääntyvät usein puoleemme paitsi rakennuksen aikaisen valvonnan tarpeissaan, myös pääsuunnittelijan tehtävän hoitamisessa.

Yhteydenotto-ikoni

Oletko rakentamassa uutta taloa ja etsit sopivaa henkilöä vastaavan työnjohtajan tehtävään Oulun seudulla?

Pyydä tarjous meiltä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteystiedot

Mikea Oy 

Puronnotko 2 

90450, Kempele 

 044 987 6619 

 info@mikea.fi